Закінчилося гомінке літо, веселий та безтурботний період. Задзвонив перший дзвоник, і помчалися юні соколята за шкільну парту. А мудрі, добрі вчителі знову спішать навчити, донести щось високе і прекрасне. Та щоб це вдало виходило – потрібно зробити підсумки, виправити все те, що не зовсім вдалося, примножити свої досягнення.

 Стало вже хорошою традицією в останні літні дні проводити вчительську конференцію.  Цей рік не став виключенням. З0 серпня в селищному Будинку культури зібралася велика вчительська родина, щоб обговорити минулий навчальний рік та поділитися планами на майбутній. На конференцію також були запрошені селищний голова Габенець В.В., голова районної ради Рафальська Н.А., перший заступник голови райдержадміністрації Ненюк О.О. та  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Шкуратівський В.В.

Святкову атмосферу підтримали школярі із Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, які прийшли привітати педагогів піснями та віршами.

Конференція розпочалася виступом начальника відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради Чмуневича М. І., який докладно розповів про те, чого освіта  досягла в 2016-2017 році, чого чекати нам вже завтра на освітянській ниві.

Співдоповідачами  виступили:

1. Голова профспілкової організації працівників освіти Дудін Д.О. з питанням укладання угоди між відділом освіти та спорту Брусилівської селищної ради та комітетом Брусилівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки на 2017 - 2022 роки.

2. Вчитель-логопед, голова Брусилівської ПМПК Коршнівська А.І. з доповіддю про інклюзивну освіту.

3. Заступник  директора з навчально-виховної роботи Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1Шкадюк В.А., яка поділилася власним досвідом. 

Керівники Брусилівщини привітали педагогічні колективи з початком нового навчального року, побажали всім терпіння та мудрості.

На кінець конференції, було нагороджено грамотами  та квітами вчителів, які за попередній рік плідно попрацювали.

Тож першовересень підійшов непомітно, але наш великий шкільний колектив зустрів його із креативними ідеями, невичерпною енергією та безмежною любов’ю до своєї нелегкої роботи. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису