Фото без опису     За результатами зустрічі Президента    України П.О.Порошенка з Міністром економіки  Азербайджанської Республіки  Ш.А.Мустафаєвим було досягнуто  домовленості щодо відкриття Торгового дому  на території АР з можливим поширенням  діяльності на територію Ісламської Республіки  Іран.

На  сьогодні, за інформацією Посольства України в Азербайджанській Республіці, у контексті створення Торгового дому контрпартнером з Азербайджанської сторони пропонується азербайджанська корпорація «Agro Mall», у т.ч. у частині створення спільного підприємства, надання площ у оренду, створення торгових майданчиків тощо.

За результатами перемовин Посла України в АР з президентом корпорації «Agro Mall» Х. Шаріфовим, попередньо розглянуто можливість надання в оренду українським компаніям 500-600 квадратних метрів торговельних площ одного з центральних павільйонів для розміщення в ньому Торговельного дому України. На вказаній площі можуть бути розташовані шоу-руми, виставково-торговельні стенди, прилавки та інше торговельне обладнання і зразки продукції українських виробників.

У разі предметної зацікавленості, можливого формату участі та сегменту товарів для представлення України на Азійських ринках просимо повідомити відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради  до 01.11.2017 року на

e-mail: brus_ekonomsr@ukr.net.