З метою патріотичного виховання учнівської молоді, виховання любові до Батьківщини, рідної землі, рідної домівки, до батька і матері, до своєї родини, підтримки кращих дитячих художніх колективів, юних талантів та обдарувань  4 грудня 2017 року  комунальним позашкільним навчальним закладом «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради  був проведений 2-ий обласний фестиваль-конкурс української патріотичної пісні. Фестиваль проходив на базі Центру творчості дітей і молоді м. Житомира.

      На свято дитячих талантів прибуло 332 учні з 15 районів, 14 ОТГ  та 5 міст області. Атмосферу тепла й добра дарували  учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів з усіх куточків нашої рідної Житомирщини.

      Учасники фестивалю-конкурсу змагались у двох вікових категоріях трьох номінацій: солісти, ансамблі та вокально-хореографічні композиції.  Кожен з учасників виконував лише одну українську патріотичну пісню.

     Вихованці Брусилівського  ЦДЮТ «МРІЯ» також прийняли участь в цьому конкурсі у номінації «Вокально-хореографічні композиції»

  Атмосфера  творчості, яка панувала на фестивалі, допомогла дітям відчути  себе справжніми артистами і назавжди  прийняти в дитяче серце дивовижний скарб – українську пісню.