Традиційно 01 червня відзначається Міжнародний День захисту дітей. Фахівці Брусилівського бюро правової допомоги провели зустріч з учнівською молоддю на базі Центру дитячої та юнацької творчості "Мрія" Брусилівської селищної ради.

 Фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги також долучились до проведення свята.Так, 31травня 2017 року інтегратор Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Тогунова відвідала КНЗ «Житомирську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат». На даний час в школі навчаються близько 250 дітей з особливими потребами.В ході даного заходу було проведено зустріч з директором закладу Світланою Лесик, де було обговорено можливі напрями співпраці між закладом та центром. Окрім цього, адміністрацією закладу була ініційована нарада, де Вікторія Тогунова мала змогу виступити перед педагогічним колективом закладу. У своєму виступі Вікторія Тогунова приділила увагу особливостям надання безоплатної вторинної правової допомоги дітям з особливими потребами. Також присутнім було роз’яснено порядок звернення до Житомирського місцевого центру та залишені інформаційні матеріали.

       Також 31 травня головний спеціаліст Черняхівського бюро правової допомоги Віктор Кусяк провів заняття з учнями початкової ланки "Великі права маленької людини", з підлітками – заняття на тему "Права свої знай, обов'язки не забувай".

       01 червня в. о. директора центру Олександр Коваль спільно з заступником директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Радушинською відвідали Обласний центр соцiально-психологiчноiреабiлiтацiiдiтей "Сонячний дiм".

     Фахівці Житомирського місцевого центру Яна Вельган та Вікторія Тогунова проводили інформування дітей та їх батьків під час проведення святкових заходів у парку ім. Гагаріна.

         Фахівці Радомишльського бюро правової допомоги провели інформування дітей під час святкування Дня захисту дітей спільно з головним спеціалістом відділу сім"ї, молоді та спорту Радомишльської РДА та представником відділу культури та правопросвітницькі заходи на дитячих майданчиках м.Радомишль.

Фото без опису