Фото без опису 20 травня біля Осівецького сільського клубу гучно лунала музика. Зібрались мої односельці щоб відсвяткувати День Матері. Немає нічого світлішого від слова «мати». Найрідніша й наймиліша, - вона з народження огортає нас ніжністю, ласкою і теплом. Берегиня родинного вогнища. Ми завдячуємо першими своїми кроками, якими матері виводять нас на круті стежини реального життя. Мамина лагідна рука завжди залишається в нашій долоні, її колискові пісні завжди  супроводжують  людину до своєї  вічності.

     Розпочали святкування ведучі Губерначук Олеся та Папуша Нікіта. Своїм виступом порадували мам маленькі лелеченята Ілона Іваненко, Іван Приходько, Максим Зайченко, Даша Чорна , Анастасія Подшибякіна, Даша Дмитренко, Михайло Зінчук , Іра Шапкова, Каріна Біла, Іра Прищепа, Наталія Шоломницька, Уляна Шоломницька, які розповіли вірші про маму та всім матусям подарували  квіти. Папуша Влад  виконав пісню «Мама».

    Порадувала  односельців своїм чарівним голосом Петержак Галина Григорівна, яка виконала пісню «Виростеш ти, сину», а у виконанні Ані Бризінської прозвучала пісня «Ой, у вишневому саду». У народі кажуть: «Як під сонцем квітам, так з матір'ю дітям». Бо ж справді, мати в хаті – це сонечко, що дає життя всій родині. Завідуюча сільським клубом Косарчук Н., Зінчук М., Приходько А. виконали сценку «Як мама стала зозулею».

   У виконанні Олександри та Поліни Заєць прозвучала пісня «Батьки». За змістовний  та цікавий концерт щиро завдячую завідуючій сільським клубом Косарчук Н. та нашим мамам за їх діток – учасників, які завжди підтримують та йдуть  назустріч щодо проведення  різних свят та заходів,які проводяться на території нашого села. Наше свято не відбулося б без допомоги  очільника Брусилівської  громади  Габенця В.В., який надає нам постійну допомогу.

   Шановний Володимире Васильовичу, здоров’я  Вам, наснаги та довголіття.

 

                                                                                                                                                        О.Снігурець, в.о. старости в с. Осівці