Фото без опису   Відповідно до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області у 2018 році, що затверджена рішенням обласної ради від 21 грудня 2017 року № 874, учасники антитерористичної операції та члени сімей загиблих учасників антитерористичної операції можуть безкоштовно скористатись санаторно-курортним лікуванням у санаторії «Дениші».

   Для цього потрібно звернутись до обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського О.Ф. Житомирської обласної ради за адресою: м.Житомир, вул.Червоного Хреста, 3, каб.209, 221 (другий поверх). При собі мати:

        -копії сторінок паспорта з даними про прізвище, ім’я та по- батькові, назву уповноваженого органу, що його видав, дату видачі документа;

        -копію довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номеру облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті);

        -документ, що засвідчує участь в антитерористичній операції;

        -копію посвідчення учасника бойових дій (копію посвідчення членів сімей загиблих учасників АТО);

       -санаторно-курортну карту (форма № 072/о, що видається за місцем реєстрації).

          За довідками звертатись до управління праці та соціального захисту населення Брусилівської райдержадміністрації за адресою: вул., Лермонтова,9 тел. 30800.

                              

  КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради