ІНФОРМАЦІЙНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ ДЛЯ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЧЕРЕЗ ВІДДІЛ «ЦНАП» СЕЛИЩНОЇ РАДИ В ЧАСТИНІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

   Доводимо до Вас інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються, через відділ «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради Брусилівською селищною радою Житомирської області в частині надання соціальних послуг, які затверджені рішеннями виконкому селищної ради від 01.03.2023 року №1379, 1381, 1382.

ІНФОРМАЦІЙНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ ДЛЯ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ЧЕРЕЗ СЕКТОР ВИДАЧІ БІОМЕТРИЧНИХ ДОКУМЕНТІВ ТА ПОСВІДЧЕНЬ ВОДІЯ ВІДДІЛУ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» СЕЛИЩНОЇ РАДИ В ЧАСТИНІ НАДАННЯ ПАСПОРТНИХ ПОСЛУГ

ІНФОРМАЦІЙНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТКИ

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

 У грудні минулого (2022) року Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі – Мінреінтеграції) був затверджений новий Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. На його основі, зокрема, внутрішньо переміщеним особам здійснюються виплати.

АКТУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ РЕЄСТРУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

    Останнім часом почастішали випадки, коли до відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради звертаються мешканці за отриманням різних довідок та витягів, а позитивного результату немає. Причина в тому, що заявник або відсутній в Реєстрах, або занесений до них з попередніми даними, які були правильними в минулому, а на даний час потребують уточнення. А діти до 14-16 років, в багатьох випадках – взагалі відсутні.