Фото без опису

Ці чат-боти в телеграм допоможуть внутрішньо переміщеним особам знайти житло у новому регіоні, розібратися, як і де отримати допомогу, дізнатися актуальні вакансії та центри дозвілля для дітей, а також отримати покрокові інструкції, як діяти в незрозумілих ситуаціях.

Юридичний порадник для ВПО (https://t.me/IDP_advisor_bot) – це цілодобова безоплатна допомога для українців, які постраждали від війни. Тут можна знайти відповіді на найпоширеніші питання, які зазвичай виникають у переселенців.

Знайди рідних (https://t.me/Family_Search_bot) - цей бот створили для пошуку родичів або друзів, з якими через війну і проблеми зі зв’язком було втрачено контакт. Також там можна залишити свої контакти, щоб вас теж могли відшукати у разі потреби.

EducationUaBot (https://t.me/EducationUaBot) - тут міститься інформація про освітній процес в Україні та за кордоном. Можна дізнатися про те, як влаштувати дитину в садок чи до школи. Також доступна інформація про гуртки та дитячі заходи, відновлення документів про освіту тощо.

SaveUA (https://t.me/saveua_bot) - чат-бот для адресної допомоги, який об’єднує волонтерів і людей у пошуку житла, транспорту тощо.

ТурБОТа про ВПО (https://t.me/chat_bot_vpo_bot) - за допомогою чат-бота можна знайти житло у новому регіоні, дізнатися, які документи необхідні для оформлення статусу ВПО, як і де отримати допомогу, адреси та номери телефонів ЦНАПів тощо.