Фото без опису

Навчання в дошкільних навчальних закладах

Наразі на території селища Брусилів та старостинських округів  функціонують 12 дошкільних навчальних закладів для дітей, чиї батьки працюють.

Навчання у загальноосвітніх закладах

Для того, щоб організувати навчання для дітей з інших міст України, одному із батьків необхідно подати заяву у заклад освіти, що розташований найближче до місця вашого тимчасового перебування.

 

За більш детальною інформацією звертатися до

відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради:

 

Адреса: селище Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, буд. 50

Графік роботи: понеділок - четвер: 08.00 - 16.45; п'ятниця: 08.00 - 15.30.

E-mail: osvita@brusylivska-gromada.gov.ua

Контактний телефон: 04162 30437

Офіційний веб-сайт відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради https://brusyliv.osv.org.ua/feedback/

Всеукраїнська школа онлайн

Завдяки спільним зусиллям МОН та Google Україна було створено Всеукраїнський онлайн-розклад https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad.

Розклад розроблено згідно з календарно-тематичним плануванням, також він містить посилання на матеріали з різних ресурсів. Наприклад, на Всеукраїнську школу онлайн — платформу для дистанційного та змішаного навчання. На платформі є відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи.

                                                                                         Позашкільна освіта

Дітей запрошують до занять спортом в Брусилівську дитячо-юнацьку спортивну школу. Тут проходять заняття з волейболу, футболу, пляжного волейболу, легкої атлетики, спортивного туризму та спортивного орієнтування.

Телефон для довідок: (068) 824-13-39.

Запрошує до занять і Брусилівська мистецька школа (селище Брусилів, вул. М.Іларіона, 16). Тут функціонують музичне відділення (відділ фортепіано-теоретичний та відділ оркестрових інструментів та музичного мистецтва) та художнє відділення (відділи: хореографічний, образотворчий, декоративно-прикладне мистецтво, театральне мистецтво, мистецтво дизайну одягу).

Також у Брусилівській громаді функціонують заклади позашкільної освіти недержавного сектору:

Школа усного рахунку «Соробан». Навчання ментальної арифметиці дітей 5-11 років за унікальною покращеною методикою. Знаходиться за адресою: провулок М.Іларіона, 1, селище Брусилів.

Центр розвитку і дозвілля дитини KidsCLubBrus. Навчання швидкочитання, каліграфії, підготовка до школи, репетиторство початкових класів,  англійська мова, дитячий клуб для малюків та міні-садок.

Додаткову інформацію дізнавайтеся за телефоном – (063) 272-11-77.

 

Студія естрадного виконавства «Співограй» запрошує дорослих і дітей навчитися грати на сучасних електричних музичних інструментах (електрогітарі, синтезаторі, барабанній установці) та на майстер-класи з естрадного вокалу.

Додаткову інформацію дізнавайтеся за телефоном – (066) 797-97-98.

 

Тих, хто бажає спробувати себе в хореографії запрошує DREAMDANCEBRUSYLIV. Деталі у Telegram, Viber +380939498669.

У приміщенні Сімейного центру (селище Брусилів, вул. Захисників України, 9в) Школа життя запрошує всіх дітей з 1 по 11 класи приєднатися до гуртків: англійська мова, творчість, майстер, кулінарія, робототехніка, настільний теніс.

Також на базі Сімейного центру працює Денний центр підтримки дітей та сімей «Світанок», де на постійній та безоплатній основі діти можуть отримати допомогу у виконанні домашніх завдань, організовуються розвивальні ігри та конкурси, діти власноруч виготовляють поробки. У Денному центрі проводяться уроки Християнської етики та надається гаряче харчування.

Денний центр працює з понеділка по п’ятницю з 14-00 до 17-00.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном (095) 761-31-24,  (098) 090-34-82, (096) 885-78-12.

Крім того, в громаді функціонують спортивні гуртки з баскетболу, волейболу, футболу, настільного тенісу та карате.

Дозвілля

У бібліотеках регулярно проводять різноманітні заходи, спрямовані на інтеграцію внутрішньо переміщених осіб, на творчий розвиток та креативне дозвілля.

На базі Брусилівської центральної універсальної публічної бібліотеки       ім. Г.М. Ткаченка функціонує Хаб для ВПО та Простір для дитячого розвитку, метою яких є залучення дітей та дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб до швидкої та ефективної адаптації у громаді, їх інтеграція, навчання та проведення корисного дозвілля.