БРУСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

      

РІШЕННЯ

ВИКОНКОМУ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

 

від 05.05.2021 р.                                                                                               № 276

 

Про затвердження Списку № 3 осіб, які

користуються правом одержання жилих

приміщень в порядку позачергової черги

 

             Керуючись ст. 30, ст. 52-54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Порядком взяття громадян на квартирний облік, їх перебування на такому обліку, зняття з нього та  надання жилих приміщень для осіб, які потребують поліпшення житлових умов», затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 06.01.2021 № 63, рішень виконкому селищної ради: від 09.09.2020 № 1405 «Про проведення на території Брусилівської селищної ради інвентаризації списків осіб, що перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та моніторингу сукупного доходу громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку»; від 03.02.2021 № 130 «Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов», відповідно до Житлового кодексу України, Закону України «Про статус  ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Правил обліку  громадян, які потребують  поліпшення  житлових умов і надання їм житлових приміщень, затверджених постановою  Ради Міністрів Української ССР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.1984 р N 470, рішення восьмої сесії селищної ради восьмого скликання від 21.04.2021 № 283 «Про скасування п.2.3. рішення виконавчого комітету селищної ради від 03.03.2021 № 130», враховуючи висновок комісії з житлових питань при виконавчому комітеті селищної ради від 29.04.2021, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Інформацію секретаря комісії з житлових питань при виконавчому комітеті селищної ради щодо результатів інвентаризації списків осіб, що перебувають на квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов Стаднюк Н.О. взяти до відома (додається).

2. Затвердити Список № 3 осіб, які користуються правом одержання жилих приміщень в порядку позачергової черги згідно з додатком.

3. Відділу комунальної власності селищної ради (Андрусенко Л.М.), комісії з житлових питань при виконавчому комітеті селищної ради (Захарченко В.В.):

 

3.1. Дотримуватись норм чинного законодавства при розгляді питань, що відносяться до їх компетенції.

 

3.2. Оприлюднити на офіційному веб сайті Брусилівської селищної ради, на Єдиному державному веб порталі відкритих даних та газеті «Відродження» список громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради, зазначений в п. 2 даного рішення.

 

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Захарченка В.В.

 

 

 

 

 

Заступник селищного голови      (підпис існує)             Василь ЗАХАРЧЕНКО

 

ЗАВАНТАЖИТИ

СПИСОК № 3

осіб, які користуються правом

одержання жилих приміщень в порядку позачергової черги