Осінніми погожими днями, коли жовкне листя, але сонце ще стоїть досить високо в небі,  в Україні відзначають день працівників освіти. Цьогоріч свято постукало в двері з першим жовтневим днем.

Професія вчителя - одна з найбільш благородних і необхідних професій нашого суспільства. Саме Вчитель відіграє велику роль у формуванні та становленні особистості, а значить, впливає на подальшу долю суспільства.

Велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною. Велике щастя мати мудрого, талановитого вчителя, який уміло передає нам свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителів – бачити в очах своїх учнів вдячність та повагу.

      29 вересня 2017 року відбулися урочистості, присвячені професійному святу – Дню працівників освіти.

Вчителі, вихователі, наставники зібралися дружною родиною в Будинку культури для того, щоб отримати привітання, нагороди й відзнаки за свою щоденну клопітку працю, за своє вміння сіяти вічне і розумне, за своє терпіння і невичерпну любов, за свій професіоналізм і творчий потенціал.

Серед запрошених були керівники місцевої влади, представники відділу освіти та спорту, педагоги, ветерани освіти. Багато теплих слів було сказано працівникам освіти Брусилівщини. Їх прийшли привітати селищний голова В.В.Габенець, перший заступник голови районної державної адміністрації О.О.Ненюк, голова районної ради Н.А.Рафальська, начальник відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради М. І.Чмуневич та начальник відділу освіти, культури, охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту О.Д. Ариштович.

Свято підготували вчителі та учні Приворотської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради, методичний кабінет. Також привітали педагогів викладачі та студенти Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

 Хочеться сказати слова вдячності всім тим, хто не стояв осторонь свята, а саме: селищному голові Габанцю В.В.,  народному депутату Дзюблику П. В., голові профспілки працівників освіти Дудіну Д.О.

А всім педагогам побажати нових творчих досягнень, впевненості у своїх силах, здоров'я та благополуччя! І нехай посмішки дітей - найголовніша нагорода за ваш благородний труд - супроводжують вас на всьому життєвому шляху!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

Фото без опису