Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ? прекрасне свято радості та надії. 

        Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

        У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
        Саме для наших молодших жителів Брусилівською селищною радою було організовано поїздку на щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест» до кінотеатру «Україна» м. Житомира 29.05.2018 р. на перегляд фільму «Лотте і Луїза витівки близнят» та 31.05.2018р. на перегляд мультфільму «Великий злий лис та інші історії».

       Також 01.06.2018р. було організовано поїздку до Житомирського Академічного Українського Музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги діти переглянули виставу «Муха-Цокотуха» та отримали солодкі подарунки. Захід відбувся за підтримки служби у справах дітей облдержадміністрації, Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради.

        Закликаємо усіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

Л.І.Мельник, начальник служби у справах дітей,

сім’ї та молоді селищної ради