8 травня 2018 року відбувся семінар з орієнтації на службу у Збройних Силах України у Брусилівській районній філії, в якому взяли участь заступник начальника Окремого регіонального центру комплектування ДПСУ Північного регіонального управління, підполковник Дмитро Кравченко, представник райдержадміністрації  Олександр Мошонець та 13 безробітних.

                Окремий регіональний центр комплектування м. Житомира Державної прикордонної служби України запрошував на контрактну службу. Підполковник Дмитро Кравченко, заступник начальника центру під час зустрічі презентував прикордонну службу, як таку, що здійснює не тільки охорону державного кордону України, контроль та пропуск через кордон, а бере участь у боротьбі з організованою злочинністю, протидіє незаконній міграції тощо. Для шукаючих роботу пропонував службу за контрактом в межах Житомирської області. Переваги при службі – це грошове забезпечення більше 8000 грн., в залежності від займаної посади, додаткове матеріальне забезпечення, компенсація виплат за винайм житла, можливість  навчання у спеціалізованих навчальних закладах державної прикордонної служби, кар’єрне зростання тощо.

                Вимоги до претендентів – це вік від 18 до 40 років, відмінне фізичне здоров’я, відсутність судимостей, освіта від повної загальної середньої.

                Кандидати на службу проходять  співбесіду в органі Держприкордонслужби, професійно-психологічний відбір, медичний огляд та внутрішню перевірку.

                Для амбітних та вмотивованих людей, що бажають стати новим обличчям держави на кордоні надані контактні телефони: 097-44-28-512, 093-65 -14-940, (0412)42-41-98 та адреса

м. Житомир, вул,  Параджанова, 125.

                Приєднуйтесь до кращих, щоб служити, захищати, допомагати!

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації.