Фото без опису     Конкурс «На Чорнобиль журавлі летіли» проводиться в рамках заходів до 32-х роковин Чорнобильської трагедії з ініціативи відділу культури, туризму та діяльності ЗМІ Брусилівської селищної ради, селищного Будинку культури та Брусилівської районної громадської організації «Союз Чорнобиль».

 

    Головною метою конкурсу є об’єднання талановитих  дітей, постраждалих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, школярів  загальноосвітніх навчальних закладів Брусилівщини, пошук, розкриття та підтримка їх творчих здібностей.

    В рамках конкурсу проводяться поетичний конкурс «Зірка полину» і конкурс малюнків «Чорнобильська палітра», до участі в яких запрошуються школярі  вікових категорій (не більше двох учасників в кожній категорії)-

  • 2-4 класи
  • 5-8 класи
  • 9-11 класи

          Заявки на участь  конкурсанти  подають до 22.04. 2018 року за формою: назва закладу,  дані про виконавця,  номінація, жанри, твори, керівник (П.І.Б. контактні телефони) в Брусилівський селищний Будинок культури- контактний телефон 30248 (зразок заявок додається).   

   В конкурсі «Зірка полину» учасники представляють по одному поетичному твору на чорнобильську тематику до 5-ти хвилин.

  В конкурсі малюнків «Чорнобильська палітра» школярі представляють по одному малюнку у форматі А-3.   

  Для переможців конкурсів 26 квітня буде організована поїздка в м.Київ для участі в заходах в Українському домі з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.         

 

                                                                                                   Андреєва Г.М., методист СБК