18 листопада в Брусилівському селищному Будинку культури відбулося свято молодості краси і таланту серед учениць 10-11 класів загальноосвітніх закладів Брусилівщини «Осінній бал -2017». За корону переможниці та звання «Міс-Осінь 2017» змагалися шість красунь: ПУСТОВА ЮЛІЯ – учениця Хомутецької ЗОШ, СКУРАТІВСЬКА НАТАЛІЯ – учениця Брусилівської гімназії ім.Г.О. Готовчиця, ПЕТРЕНКО НАТАЛІЯ – учениця Лазарівського НВК, ОНІЩУК ОЛЬГА – учениця Водотиївського НВК, АНТОНЕНКО ГАЛИНА  – учениця Соловіївської ЗОШ та ДА-СІЛЬВА ГЛОРІЯ – учениця Брусилівської ЗОШ №1.

Дівчатка змагалися в двох конкурсах: представлення та домашнє завдання на тему «Я обираю майбутнє…». Оцінювало учасниць журі у складі Дмитрієвої Л.В –директора розсадника ягідних культур «Брусв’яна»,

Мельник Л.І – начальника служби у справах дітей, сім’ї та молоді Брусилівської селищної ради, Чубарик Л.В. – директора Биківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Кушнір О.Б. –  директора Йосипівської загальноосвітньої школи І ступеня. Очолював журі

Чмуневич М.І. – начальник відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради.

Серед почесних гостей свята були голова районної ради Рафальська Н.А. та селищний голова Габенець В.В.

Юні красуні зачаровували глядачів своєю творчістю, талантом, грацією, а в нагороду отримували бурхливі оплески.

За рішенням журі учасниці конкурсу стали переможницями в наступних номінаціях: Наталія Скуратівська – «Міс-Романтичність», Галина Антоненко – «Міс-Посмішка», Да-Сільва Глорія – «Міс-Креативність», Наталія Петренко – «Міс-Чарівність», Юлія Пустова – «Міс-Ніжність». Титул «Міс-Осінь 2017» та корону переможниці за рішенням журі отримала Ольга Оніщук.

Організаторами свята були: районна рада жінок, відділи культури, туризму та діяльності засобів масової інформації, освіти та спорту, служба у справах дітей, сім’ї та молоді Брусилівської селищної ради.

Свято відбулося за фінансової підтримки Брусилівської селищної ради. Спонсором головного подарунку переможниці був наш земляк, заслужений юрист України М.В.Оніщук. Від імені Миколи Васильовича вітала учасниць конкурсу кавалер ордена Княгині Ольги, директор Водотиївського ПП «Україна» Г.М. Сім’ячко.

Щира вдячність за допомогу в організації свята Центру дитячої та юнацької творчості «Мрія» за майстерно прибрану сцену і не тільки, музичній школі, селищному Будинку культури, зокрема, методисту з хореографії С.М.Луцюк, головному спеціалісту відділу освіти, культури, охорони здоров’я, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації В.М.Ковалю та іншим.

 

Післямова. Про завершення свята. Скільки людей стільки й думок…Але вражає, коли дорослі, які б мали бути прикладом розсудливості, мудрості та толерантності, перетворюють заклад культури на базарну площу… Я ціную думку кожного, хто був у залі, і вона може не співпадати з думкою журі( і так було майже на кожному такому дійстві), але це не дає права афішувати чиєсь сирітство, кричати з місця і не давати можливості завершити свято.

Фото без опису

Фото без опису

 

                                                                                                                                                  Л.М. Філоненко, начальник відділу культури,

                                                                                                                                                  туризму та діяльності ЗМІ

                                                                                                                                                  Брусилівської селищної ради