Фото без опису   Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

  Проект рішення Брусилівської селищної ради  «Про  затвердження Програми Приватизації майна комунальної власності Брусилівської селищної ради  на  2018-2020 роки». 

 Розробник: відділ комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та екології  Брусилівської селищної ради.

Мета проекту рішення: підвищення ефективності використання об’єктів комунальної власності, приватизація його по ринковій вартості ефективними власниками, розвиток на території селищної ради  конкурентного середовища, наповнення доходної частини селищного бюджету.

         Підставою для розробки проекту є: Закони України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», «Про приватизацію державного майна»,  «Про Державну програму приватизації», «Про місцеве самоврядування в Україні».

       Проект рішення  та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Брусилівської селищної ради та опубліковано в газеті «Відродження» не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення.

       Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

       Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та екології Брусилівської селищної ради  до 01.04.2018 року за адресою: 12601 смт. Брусилів вул. Митрополита Іларіона,50.

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

Проект рішення ""Про затвердження Програми приватизації комунального майна територіальної громади Брусилівської селищної ради на 2018-2020 роки

 

Бортнічук Т.Й. начальник відділу комунальної власності,

надзвичайних ситуацій, цивільного захисту

населення та екології

Брусилівської селищної ради