«За двома зайцями»

«За двома зайцями»

   Легковажний київський цирульник Свирид Петрович Голохвастов мріє поправити своє положення, одружившись на негарній дочці багатих батьків - Проні Прокоповні Серковій, уявляючи собі, яке шикарне життя почнеться за гроші нареченої. Проте, в історію втручається тітка Проні, що бажає видати заміж свою дочку Галю, за «багатого» пана Голохвастова.

Оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським клубом

Оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським клубом

                    Відповідно до Закону України «Про культуру», п.43 Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради за результатами конкурсу, затвердженого вісімнадцятою сесією Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 26.01.2022 №867, оголошується конкурс на посаду завідувача Осівецьким сільським клубом.

Про перенесення громадських слухань

Про перенесення громадських слухань

    Відповідно до ст. 42, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та на підставі Розпорядження селищного голови від 12.09.2023р. № 106 «Про перенесення громадських слухань», дата громадських слухань щодо врахування громадських інтересів щодо розроблення проєкту містобудівної документації “Детальний план території земельних ділянок загальною площею 3,2000 га з кадастровими номерами:1820955100:01:002:6052;1820955100:01:002:6053, з метою будівництва комплексу з виробництва біопалива, а саме біогазу, отриманого з біомаси рослинного та/або тваринного походження, а також з органічної частини відходів за адресою: вул. Костьольна, смт Брусилів, Житомирський район, Житомирська область” переноситься на термін необхідний для додаткового вивчення та отримання роз’яснень щодо можливого екологічного впливу на довкілля в результаті будівництва та діяльності підприємства, що проектується.