21 травня в Осівцях відбувся благодійний  концерт «З Україною в серці». Висловлюємо щиру подяку всім учасникам концерту: народному вокальному колективу «Чарівниця», Ларисі Філоненко, Олександру Бондару, Ірині та Анастасії Угніч, молодіжному колективу Брусилівського селищного будинку культури під керівництвом Валентина Коваля, Ользі Скуратівській, хореографічному  колективу «Юність» Брусилівського ліцею ім. Г.О.Готовчиця та його керівнику Надії Зайченко, Владиславу Химченку, учням Осівецької гімназії. Також дякуємо за сприяння в організації концерту Ніні Новохатній.

 Ми дякуємо всім жителям та гостям Осівців, хто долучився до збору коштів та висловив свою активну громадянську позицію. Під час концерту було зібрано 20 000 тис. гривень. Кошти будуть направлені для придбання автомобіля для першої окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна, в якій служить наш захисник Дідківський Констянтин.

  Усі разом ми йдемо до Перемоги! Час усвідомити, що нашу незалежність слід захищати кожного дня і кожному з нас.

   Ми — українці  НЕЗЛАМНІ і НЕЗАЛЕЖНІ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Людмила Кіщенко, головний спеціаліст відділу культури, туризму та ЗМІ