Фото без описуСправжнє свято мистецтв, музики та гармонії відбулось напередодні Новорічних та Різдвяних свят в Брусилівській мистецькій школі. У концертній програмі учні та викладачі школи демонстрували свою виконавську майстерність. Для когось із учнів-це був перший серйозний виступ, а для когось-ще одна сходинка до вершин виконавської майстерності. Найбільше хвилювались батьки учнів , адже незважаючи на складну ситуацію, в якій знаходиться наша країна, учні мистецької школи здобувають нових мистецьких вершин. На концерті викладачі та юні виконавці надали виступу незабутню, зимову, казкову, чарівну атмосферу. Всі були вражені майстерною грою учнів , а також залишились в захваті від виступу хореографічного колективу «Мрійчики», які своїм неперевершеним виступом підтримали переможний дух і ще раз довели , що наша нація нездоланна і ПЕРЕМОГА за нами!

    Настав час складних випробувань для всіх нас ,надіємось, що наша мистецька школа буде невичерпним джерелом натхнення і сміливих мистецьких проєктів, всеосяжної любові до музики , мистецтва і гармонійного розвитку дитячих талантів. Пишаємось нашими талановитими учнями, досвідченими викладачами, що несуть у цей світ прекрасне й роблять його кращим. Ми будемо і далі намагатися створювати незвичну мистецьку атмосферу, дарувати Вам чудовий настрій та позитивні емоції своїм натхненням, творчістю, підтримкою та маленькими перемогами!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису