В суботу в Лазарівці, незважаючи на погодні умови, пройшов благодійний концерт, ініціаторами якого були староста Катерина Аврамчук, завідуюча клубом Ніна Чернявська та бібліотекар Олена Павлюк. А концертну програму жителям села подарували аматори Водотиївського сільського Будинку культури (директор Олександр Бондар). Під час концерту навіть дощ припинився та сонячні промені де-не-де пробивалися крізь хмари, а при виконанні деяких пісень вітер рвучкими поривами розгортав прапор біля імпровізованої сцени.

  В ході благодійного концерту було зібрано 10400 грн., які будуть використані на допомогу жителям Лазарівського старостинського округу, котрі зараз захищають всіх нас на передовій в Збройних Силах Україним - для придбання за їхнім проханням необхідних речей і матеріалів. А служать в ЗСУ із цього старостинського округу 32 чоловіки, із деяких сімей є по двоє і навіть по троє. Віримо, що Господь вбереже всіх наших захисників і допоможе повернутися додому живими та здоровими, бо кожна мати і батько, дружина і донька, сестра і бабуся щоденно моляться за них. Дай, Боже, щоб скінчилась ця війна і мир та спокій настали в Україні!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису