15 вересня в Брусилівському селищному Будинку культури відбулася творча зустріч з поетесою, перекладачем, журналісткою, громадською діячкою , лавреаткою багатьох національних та міжнародних премій Тетяною Череп-Пероганич та генеральним директором Асоціації підприємств інформаційних технологій України, співзасновником Громадської організації «Вікімедія України» Юрієм Пероганичем.

  Зі сцени звучали вірші, розповідь про Вікіпедію, а ще говорили про волонтерство, зокрема виготовлення енергетичних батончиків для наших захисників.

  Наші гості вже протягом тривалого часу виготовляють ці смаколики для воїнів у себе вдома. А багато небайдужих людей з усієї України допомагають необхідними складовими для їх виготовлення. Усі працівники культури Брусилівщини та жителі громади з різних сіл долучилися до цієї справи і зібрали 26 кг меду, близько 10 гк чищених горіхів та 35 кг сухофруктів.Усе зібране наші гості забрали в Київ для чергових замісів смачних і корисних батончиків.

  Ми продовжуємо збір сухофруктів, меду та горіхів у селищному Будинку культури.

  Брусилівський селищний голова Володимир Габенець та заступник селищного голови Світлана Приходько привітали гостей зустрічі.

  Юрій Пероганич, розповідаючи про написання статей, запропонував створити своєрідну Вікіпедію Брусилівщини – енциклопедію нашої громади. До цього, сподіваємося, долучаться вчителі історії, мови, учні та всі зацікавлені жителі громади.

  Зустріч була щирою цікавою та дарувала натхнення.