Для зручності при здійсненні оплати адміністративного збору за платні адміністративні послуги у приміщенні відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради встановлено термінал самообслуговування.

 У відділі «ЦНАП» є можливість сплатити адміністративний збір за реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання, за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, вчинення нотаріальних дій, земельний податок з фізичних осіб тощо. Оплата здійснюється готівковими коштами, а решта перераховується на поповнення рахунку мобільного телефону.

 Встановлення терміналу у «ЦНАПі» значно спростить процедуру та час на отримання адміністративних послуг. При необхідності, працівники відділу «ЦНАП» допоможуть заявникам здійснити оплату через термінал.

 Брусилівська селищна рада сприяє покращенню та вдосконаленню напрямку роботи з надання адміністративних послуг мешканцям нашої громади, підвищенню якості та швидкості їх надання.

Фото без описуФото без опису