Сьогодні, 20 серпня,  перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко долучилася до відкриття сучасної амбулаторії у Курненській громаді Житомирської області. Нова, 15-та амбулаторія загальної практики сімейної медицини відкрита в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

  Також у відкритті взяли участь керівництво Житомирського району та Курненської громади.

«Сьогодні ми відкрили ювілейну15-ту сучасну амбулаторію в Житомирській області, побудовану в рамках програми Президента України «Велике будівництво».Це гарний приклад злагодженої співпраці Держави, області та громади, аджеми повинні дбати про життя і здоров’я жителів Житомирщини», —наголосила під час відкриття Наталія Остапченко.

   В сучасній будівлі амбулаторії є реєстратура, два кабінети сімейних лікарів, маніпуляційний та оглядовий кабінети, процедурна, стерилізаційна, кімната для персоналу, зала очікувань, кабінети щеплень і здорової дитини. У приміщенні передбачене і житло для лікаря, зокрема, двокімнатна квартира.

   Нова амбулаторія збудована з усіма вимогами щодо зручності та доступності для маломобільних груп населення та осіб з інвалідністю.

   Загальні витрати на проєкт склали майже 8 млн гривень, з них кошти громади – близько 900 тисяч.

Деталі тут: http://zhytomyr-rda.gov.ua/sohodni-my-vidkryvaiemo-cherhovu-15-tuambulatoriiu-u-kurnenskij-hromadi-pobudovanu-v-ramkakh-prohramy-prezydenta-ukrainy-velyke-budivnytstvo-nataliia-ostapchenko-foto/

Фото без опису