24 серпня Брусилівська громада святкувала 30-ту річницю Незалежності України та День Брусилова. Свято розпочалося біля приміщення селищної ради підняттям Державного прапора України та Прапора громади. Потім керівники селищної ради, делегації організацій, підприємств та установ Брусилівщини, учасники АТО, ветерани праці під Огієнкові дзвони пройшли центральною вулицею селища до Будинку культури, де і розпочалися урочистості.

  З нагоди Дня Незалежності України присутніх привітав Брусилівський селищний голова Володимир Габенець та Герой України Олександр Омельченко. У рамках свята відбулися: фестиваль-конкурс вареників «Ой, варенички мої, страва незвичайна», концерт народних та аматорських творчих колективів Брусилівщини, парад вишиванок.

   Урочистості до Дня Брусилова розпочав привітальним словом селищний голова Володимир Габенець, а гарним подарунком від селищної ради для жителів та гостей Брусилова став концерт Київського академічного ансамблю української музики «Дніпро» та святковий феєрверк. Також присутнім припали до душі естрадні пісні у виконанні місцевих аматорів. Навіть не зважаючи на погодні умови – свято вдалось!