Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки оглянула об’єкти будівництва програми Президента України в Новоборівській громаді Житомирської області.

 

  Зокрема вона оглянула реконструйовану будівлю Новоборівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Новоборівський ліцей імені Василя Лунька», побудовану сучасну амбулаторію на 3-4 лікаря, а також проінспектувала хід виконання реконструкції (термомодернізації) Новоборівського Центру розвитку дитини «Сонечко».

  Станом на 03 серпня поточного року роботи з реконструкції ліцею та будівництва амбулаторії завершено.

   Наразі здійснюється реконструкція у Новоборівському Центрі розвитку дитини «Сонечко». На об’єкті проведено демонтаж внутрішнього оздоблення та мереж під влаштування нового оздоблення та комунікацій, утеплено та оздоблено фасади будівлі. Крім того, проєктом передбачає заміну віконних прорізів готовими віконними блоками з металопластика, внутрішнє опорядження (стіни, стеля, підлога), заміну системи внутрішнього водопроводу, системи каналізації та електромонтажні роботи. На сьогодні будівельні роботи у центрі виконані на 63%.

Деталі тут: http://zhytomyr-rda.gov.ua/nataliia-ostapchenko-proinspektuvala-ob-iekty-velykoho-budivnytstva-v-novoborivskij-hromadi-video/