Фото без опису

  “Даруйте книги з любов’ю” – під такою назвою з 1 по 12 лютого в Брусилівській ЦУП бібліотеці розпочинається  акція, присвячена Міжнародному дню дарування книг. Хочемо висловити слова вдячності нашим дарувальникам за уже отримані раніше книги.

  Книга – це завжди найкращий подарунок. Мета Міжнародного дня дарування книг надихнути людей по всьому світу подарувати книгу бібліотеці, друзям, близьким, знайомим. Вважається, що у цей день мають об’єднатися ті, хто дарує книги й ті, хто прищеплює любов до читання.

Чекаємо на Вас, любі наші відвідувачі і дарувальники, за адресою:

 смт. Брусилів, вул. М. Ілларіона, 13

 

  Хочемо висловити слова вдячності нашим дарувальникам за отримані книги. Дуже вдячні активному читачеві Демидчуку Іллі, який не тільки багато читає, а й часто дарує книги бібліотеці. Також щиро дякуємо Половій Дарині, Головач Анастасії, Кухарчук Анні, Пестичу Богдану, Боровик Ангеліні та іншим користувачам за подаровані книги. Акція дарування книг продовжується, адже робити гарні подарунки не забороняється ніколи, а з виставкою «Книги, подаровані з любов’ю» можна ознайомитися безпосередньо в бібліотеці. Також до Дня Святого Валентина в бібліотеці проведено майстер-клас «Наші мишки закохані в книжки».