Фото без опису  Вже третій десяток поспіль в нашій державі 1 жовтня відмічається Міжнародний день громадян похилого віку та День ветерана. Особою похилого віку вважається людина, якій виповнилось 65 років. А таких людей у світі понад 640 мільйонів, тобто майже кожна десята людина на нашій планеті. У Брусилівському районі проживає більше 5 тисяч пенсіонерів.

 

 

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

   Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

   Ви гідно виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато із Вас веде активний спосіб життя. Ви берете участь в патріотичному вихованні молоді, займаєтесь мистецтвом та творчістю, є членами громадських організацій. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

 

Колектив  комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг»