До відома суб’єктів підприємницької діяльності, підприємств, організацій громади!

Фото без опису

  Відповідно до листів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 14.12.2017 №4602-05/46862-03 та  департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської облдержадміністрації від 03.01.2018 №09/18 інформуємо, що у період з 20 жовтня 2020 р. по 10 квітня 2021р. у м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) заплановано проведення Всесвітньої виставки «Експо-2020», основною темою якої визначено «Об’єднуючи Розуми, Створюємо Майбутнє».

   Виставка буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

  Крім цього, повідомляємо, що організаторами Всесвітньої виставки «Експо-2020» було анонсовано програму «Expo Live», якою передбачено проведення конкурсів на надання грантів, що будуть виділятися для фінансування інноваційних рішень і винаходів, які поліпшують якість життя і мають суспільну цінність.

  Програма «Expo Live» передбачає надання грантового фінансування переможцям конкурсів у розмірі до 100 тис. дол. США для розвитку та підтримки проектів малих та середніх підприємств, стартапів і перспективних початківців з усього світу.

  Прийом заявок на участь у програмі відкривається двічі на рік (наступний етап розпочинається у квітні 2018 року). Подати заявку на отримання  гранту можуть підприємства будь-якої форми власності, наукові установи, урядові та неурядові організації тощо.

 Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті виставки: https://www.expo2020dubai.ae/en/Expo-Live/Innovation, а також електронною поштою: expolive@expo2020.ae.

 

 

                                                                                Відділ економічного розвитку,

                                                                                          торгівлі та інвестицій селищної ради