Проект USAID «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк», надалі – «Кімонікс», запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестиційної діяльності, спрямованої на розширення ринків та обсягів збуту плодоовочевої продукції зі збільшеною доданою вартістю для безпосередніх її виробників шляхом поліпшення існуючих та/або створення нових потужностей логістичної інфраструктури, впровадження нових технологій та інноваційних рішень в ланцюгах руху продукції «від поля до столу». Останній термін подання заявок – 24 січня 2018 р.


Фото без опису 

Проект «Агросільрозвиток» надасть гранти комерційним підприємствам, які продемонструють своє лідерство та спроможність створити сучасні нові або модернізувати існуючі логістичні платформи (центри) для надання послуг малим і середнім підприємствам (МСП) з формування маркетингових ланцюгів ефективного збуту плодоовочевої продукції та які стануть провайдерами нових технологій (послуг) передпродажної підготовки, таких як, наприклад, зберігання, сортування за розміром, миття та очищення, пакування плодово-овочевої продукції з обов’язковим впровадження міжнародних стандартів якості та простежуваності безпечності її виробництва і збуту.

Заявки обсягом не більше 20 сторінок (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному вигляді на ел.адресу grants@ukraineards.com не пізніше 18:00 годин за Київським часом 24 січня 2018 року. В темі листа прохання зазначити «RFA-05».

З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=hranty-na-stvorennya-dvoh-lohistychnyh-platform-v-sektori-ovochiv-ta-sektori-frukty-yahody

Контактна особа: Сергій Романович, експерт з децентралізації Житомирського ВП ЦРМС, тел. +38 (097) 97 697 27.