Фото без опису     Відповідно до листа Німецько-Української промислово-торговельної палати інформуємо, що 24 січня 2018 року в м. Мюнхен, Німеччина відбудеться економічний форум «Україна-Баварія».

Для участі у форумі запрошуються підприємства, які працюють в галузях ІТ, машинобудування/забезпечення комплектуючими у промисловості та харчової галузі. Під час поїздки підприємці матимуть нагоду ознайомитись з актуальною економічною ситуацією на ринках Німеччини і Європи та основними аспектами ведення бізнесу в Німеччині, отримати консультації щодо інвестиційних можливостей, а також провести ділові зустрічі та переговори згідно з профілем діяльності підприємства. Участь у даному заході допоможе встановити нові контакти для майбутньої співпраці з німецькими підприємцями, презентувати своє підприємство на європейському ринку та отримати консультаційну допомогу задля збільшення ефективності роботи на міжнародному рівні.

Для участі у форумі необхідно зареєструватись до 17.01.2018 за наступним посиланням:  http://ukraine.ahk.de/ua/powermail-formulare/ukraine-bayern-2018-ua/

Також для українських підприємців організовуються додаткові зустрічі з німецькими фірмами. Для участі у додатковій програмі необхідно перейти за посиланням:  http://ukraine.ahk.de/ua/powermail-formulare/ukraine-bayern-2018-b2b   і до 08.01.2018 заповнити заявку на участь.

Участь в економічному форумі є безкоштовною. Однак, транспортні витрати та проживання в м. Мюнхен підприємства оплачують самостійно. Участь у додатковій програмі з організацією індивідуальних переговорів можлива на платній основі: сума організаційного внеску складає 600 Євро, включаючи 100 Євро ПДВ, в гривнях по курсу НБУ (без врахування послуг перекладача, та візової підтримки).

Просимо, у разі зацікавленості, надати підтвердження участі відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради на e-mail: brus_ekonomsr@ukr.net.

Також у відділі можна ознайомитись з Проектом програми економічний форум «Україна - Баварія» 24 січня 2018 року та додатковою програмою для українських підприємців в рамках економічного форуму «Україна – Баварія» 23-25 січня 2018 року.

 

                                                                                                                                                Відділ економічного розвитку,

торгівлі та інвестицій селищної ради