БРУСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БРУСИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

      

  РІШЕННЯ

ВИКОНКОМУ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

від 06.08.2020 р.                                                                                               № 1321

Про затвердження рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 06.08.2020 року № 58

 

Керуючись статтями 38, 40, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до  ст.ст. 16, 17 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану», ст.ст. 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ст.ст. 6, 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Указу Президента України від 13.03.2020 № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211«Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID -19» - із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби  COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Брусилівської селищної ради Брусилівського району Житомирської області від 03.08.2020 № 3, протокол позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Брусилівської районної державної адміністрації Житомирської області від 05.08.2020 № 20  та з метою своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на території Брусилівської селищної ради,  виконком селищної ради

ВИРІШИВ:

   1. Затвердити рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 06.08.2020 року № 58 про вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою  запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS - CoV-2 на території Брусилівської селищної ради, у зв’язку з виявленням хворих (додається).

   2. Увести в дію рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 06.08.2020 року № 58 про вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою  запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS - CoV-2 на території Брусилівської селищної ради, у зв’язку з виявленням хворих.

           3. Відділу  комунальної   власності,   надзвичайних   ситуацій, цивільного захисту населення та екології селищної ради (Бортнічук Т.Й.):

           3.1. Довести до відома керівників підприємств, установ, закладів та організацій усіх форм власності та суб'єктів підприємницької діяльності на території Брусилівської селищної ради про прийняте рішення виконавчого комітету селищної ради з використанням веб сайтів та інших комунікаційних засобів.

           3.2. Надіслати до Брусилівської районної державної адміністрації рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 06.08.2020 року № 58 про вжиття додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою  запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS - CoV-2  на території Брусилівської селищної ради, у зв’язку з виявленням хворих, для врахування в роботі районного оперативного штабу по попередженню на території району епідемії COVID -19.

            

             4. Контроль  за   виконанням  даного  рішення  покласти   на  заступника селищного голови з питань комунальної власності, земельних відносин та економічного розвитку селищної ради Захарченка В.В.

 

 

 

Заступник селищного голови     / підпис існує/          Віктор ШКУРАТІВСЬКИЙ