БРУСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Рішення    № 16

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради

 

22 вересня 2021  року                                                             Початок о 12.00 год.

 

 

Взяли участь у засіданні:

 

Захарченко Василь Васильович         -

 

 

 

 

Дзядевич Олександр Леонідович        -

 

 

 

 

 

 

Дорогіна  Ірина Іванівна                      -

 

 

 

 

Члени комісії:

 

Овсієнко Ірина Леонідівна                  -

 

 

 

 

16 членів

 

заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради, заступник голови комісії

 

начальник 6 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно – рятувального загону Головного управління ДСНС України у Житомирській області, заступник голови комісії

 

завідувач сектору  надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології  та військового обліку селищної ради, секретар комісії

 

 

начальник відділу фінансів, селищної ради

 

 

Мазуренко Валентина Василівна      -

 

 

 

 Михаленко Олена Володимирівна     -

 

 

 

 

Омельчук  Ігор Вікторович                 -

 

 

Хабаза Сергій Володимирович          -   

 

 

Шуляренко Валентина Петрівна        -

 

 

 

 

Тарасюк Василь Васильович              -

 

 

 

 

Нікітчин Олексій Анатолійович          -

 

 

Прохоренко Світлано Костянтинівна -

 

 

Молчанова Яніна Сергіївна                 -

 

 

Торбенко Микола Іванович                -

 

 

Шарамко Марія Павлівна                   -

 

 

Бубенко Богдан Валентинович           -

 

директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради

 

головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради

 

директор КП «Добробут» Брусилівської селищної ради

 

головний лікар КНП «Брусилівська лікарня»

 

завідувач Брусилівського відділення Коростишівського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України»

 

начальник Брусилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

 

депутат селищної ради

 

 

голова правління районного споживчого товариства

 

начальник відділу земельних відносин селищної ради

 

начальник відділу комунальної власності селищної ради

 

начальник відділу соціального захисту населення селищної ради

 

завідувач сектору містобудування та архітектури селищної ради

 

Запрошені:  Войцехівська І.М., Чмуневич М.І., Лужних Л.В.

Провів засідання: заступник голови комісії - Захарченко Василь Васильович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради,.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, дотримання карантинних заходів та стан охоплення вакцинацією працівників закладів освіти на території Брусилівської селищної територіальної громади.

 

Доповідач: секретар комісії - Дорогіна І.І., завідувач сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради

 

Голосували:     «За» - 16,       «Проти» - 0,       «Утримався» – 0.  

 

      Порядок денний затверджено одноголосно

 

          1.СЛУХАЛИ: Про встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, дотримання карантинних заходів та стан охоплення вакцинацією працівників закладів освіти на території Брусилівської селищної територіальної громади.

 

Доповідач:  секретар комісії - Дорогіна І.І., завідувач сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради

 

Виступили:

 

Захарченко В.В. - заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради

 

Шуляренко В.П. – завідувач Брусилівським відділенням Коростишівського відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

 

Михаленко О. В.- головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради

 

Чмуневич М.І.- начальник відділу освіти та спорту селищної ради.

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

 

    1. Інформацію секретаря комісії - Дорогіної І.І., завідувача сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради взяти до відома.

 

         2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), протоколів Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій від 21.09.2021 № 35,  обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  від 22.09.2021 №17 встановити на території Брусилівської селищної територіальної громади з 00 годин 00 хвилин 23 вересня 2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

 

3. Завідувачу сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради Дорогіній І.І, начальнику Брусилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Тарасюку В.В., завідувачу Брусилівським відділенням Коростишівського відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» Шуляренко В.П., сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 2 Житомирського районного управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області

 забезпечити дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, згідно до встановленого «жовтого» рівня.

 

4. Рекомендувати головному лікарю КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради Михаленко О.В., начальнику відділу освіти та спорту селищної ради Чмуневичу М.І.:

1) вжити вичерпних заходів щодо організації вакцинації у тому числі вчителів та працівників закладів освіти за допомогою виїзних мобільних бригад;

 

2) забезпечити активне інформування та запрошення до вакцинації не лише вчителів та працівників закладів освіти, а також їх родичів та родичів здобувачів освіти до існуючих пунктів щеплень в закладах освіти та під час роботи виїзних мобільних бригад;

 

3) взяти під персональну відповідальність заходи щодо вакцинації.

 

5. Завідувачу сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради Дорогіній І.І., начальнику відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації селищної ради Філоненко Л.М. та старостам селищної ради відповідних старостинських округів забезпечити роз'яснювальну роботу та інформування населення, щодо обмежувальних заходів «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, а також необхідності вакцинації населення з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

6. Рекомендувати сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 2 Житомирського районного управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області, начальнику Брусилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Тарасюку В.В. забезпечити контроль з дотримання карантинних заходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.

 

7. Заходи та рішення, затверджені попередніми рішеннями виконкому селищної ради та прийняті протоколами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради вважати чинними з урахуванням змін, прийнятих даним рішенням.

 

8. Секретарю комісії з питань з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради Дорогіній І.І. направити дане рішення до Житомирської районної державної адміністрації для відповідного  реагування та довести його до виконання керівникам всіх підприємств, установ, організацій та закладів незалежно від форм власності.

 

Голосували:     «За» - 16,       «Проти» - 0,       «Утримався» – 0.  

 

      Рішення  комісії прийнято  одноголосно

     

 

 

 

Заступник голови комісії                                                    Василь ЗАХАРЧЕНКО                  

 

 

Секретар комісії                                                                   Ірина ДОРОГІНА