Фото без опису

БРУСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БРУСИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

      

  РІШЕННЯ

ВИКОНКОМУ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

від 11.06.2020 р.                                                                                               №1290

Про затвердження рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради  від 11.06.2020 року № 51  

 

Керуючись статтями 38, 40, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до  ст.ст. 16, 17 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану», ст.ст. 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ст.ст. 6, 11 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Указу Президента України від 13.03.2020 № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVIN-19» (зі змінами),  рішення двадцять дев’ятої сесії селищної ради сьомого скликання від 06.03.2019 № 908 «Про затвердження переліку округів з надання адміністративних, соціальних послуг та забезпечення функціонування інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів в новій редакції»,  у зв’язку із зростанням кількості захворювань на COVID-19 в Житомирській, Івано–Франківській та Одеській областях, з метою запобігання поширенню COVID-19 на території територіальної громади Брусилівської селищної ради Брусилівського району Житомирської області, враховуючи висновок комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради від 11.06.2020 року, виконком селищної ради

 ВИРІШИВ:

         1. Затвердити рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 11.06.2020 року № 51 «Про відміну оздоровлення дітей Брусилівської селищної ради  на період червень-серпень 2020 року» (додається).

         2. Увести в дію рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 11.06.2020 року № 51 «Про відміну оздоровлення дітей Брусилівської селищної ради  на період червень-серпень 2020 року».

         3. Секретарю виконавчого комітету селищної ради Войцехівській І.М., відділу фінансів, планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради (Овсієнко І.Л.) внести на розгляд чергової сесії селищної ради дане рішення виконавчого комітету селищної ради та підготувати проєкт рішення про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.

4. Відділам юридичного забезпечення селищної ради (Лужних Л.В.), фінансів, планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради  (Овсієнко І.Л.), у зв’язку з наявною форсмажорною обставиною (введенням Урядом карантину та подальшим поширенням COVID-19), що унеможливлює виконання Брусилівською селищною радою своїх зобов’язань за договором,  вжити заходів щодо розірвання наступних договорів:

  - від 25.03.2020 року № 1-П «Про закупівлю послуг за державні кошти», укладений  Брусилівською селищною радою з ТОВ «Туристично – оздоровчий комплекс «Едельвейс»;

- від 15.04.2020року № 2-М «Про закупівлю послуг за державні кошти», укладений  Брусилівською селищною радою з КП «Дитячий оздоровчий заклад «Зорька».

5. Відділу  комунальної   власності,   надзвичайних   ситуацій, цивільного захисту населення та екології селищної ради (Бортнічук Т.Й.) довести до відома керівників відділів: освіти та спорту селищної ради (Чмуневич М.І.), соціальної, сімейної, молодіжної політики та охорони здоров’я селищної ради (Шарамко М.П.), служби у справах дітей селищної ради (Мельник Л.І.) про прийняте рішення виконавчого комітету селищної ради для відповідного реагування.

6.        Начальникам відділів: комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та екології селищної ради (Бортнічук Т.Й.), культури, туризму та діяльності засобів масової інформації селищної ради (Філоненко Л.М.) забезпечити  інформування населення про прийняте рішення з використанням веб-сайтів та інших комунікаційних засобів.

7. Контроль  за   виконанням  даного  рішення  покласти   на  заступника селищного голови з питань комунальної власності, земельних відносин та економічного розвитку селищної ради Захарченка В.В.

 

 

 

Заступник селищного голови                                        Віктор ШКУРАТІВСЬКИЙ