Фото без опису

БРУСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

 

від  24.03.2020                                                                                         № 31

 

Про організацію підвезення працівників екстрених служб на час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

 Відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 14 Закону України «Про основи законодавства України про охорону здоров’я», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», з урахуванням Указу Президента України № 87/2020 від 13.03.2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CоV-2», Положення про порядок управління об’єктами, що перебувають у комунальній  власності Брусилівської селищної ради, затвердженого рішенням 5 сесії селищної ради 7 скликання від  15.03.2017 № 62, з метою забезпечення виконання заходів, визначених згідно рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 12.03.2020 року № 41 щодо запобігання поширенню на території Брусилівської селищної ради коронавірусу COVID-19 та рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради від 17.03.2020 року № 42 про введення карантинних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Брусилівської селищної ради випадків коронавірусу COVID -19, які затверджено відповідно до рішення виконкому селищної ради від 18.03.2020 р. № 1203, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 20.03.2020:

 

  1. Організувати у 2020 році на час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, підвезення медичних  працівників  КНП «Брусилівська лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради, працівників Брусилівського районного ВП Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області, Брусилівського районного сектору управління ДСНС у Житомирській області до місця роботи та у зворотньому напрямку.
  2. На час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради (Чмуневич М.І.):
    1. затвердити маршрути підвезення працівників екстрених служб, зазначених в п. 1 даного розпорядження.
    2. для забезпечення підвезення працівників екстрених служб, зазначених в п. 1 даного розпорядження, згідно з затвердженими маршрутами направити наступні транспортні засоби:
      1. автобус «БОГДАН» 06904 державний номер АМ 9128 АХ - закріплений водій Лозовий Віктор Іванович;
      2. автобус «ЕТАЛОН» А079 державний номер АМ 0948 АА - закріплений водій Висоцький Олексій Васильович.
    3. забезпечити заправку транспортних засобів пальним в повному обсязі, необхідному для здійснення підвезення.
  3. На час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 водії та транспортні засоби, зазначені в пп. 3.1. п. 3 даного розпорядження підпорядковуються головному лікарю КНП «Брусилівська лікарня» Хабазі Сергію Володимировичу.
  4. На час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 КНП «Брусилівська лікарня»            (Хабаза С.В.):
    1. здійснювати оперативне керівництво та контроль за підвезенням працівників екстрених служб на час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 за маршрутами, що затверджені даним розпорядженням;
    2. забезпечити засобами індивідуального захисту водіїв, зазначених в пп. 3.1. п. 3 даного розпорядження;
    3. здійснювати обробку автобусів дезінфікуючими засобами перед виходом їх на маршрут, та по його завершенню;
    4. розмістити передній  трафарет  автобуса, який повинен містити напис чорною фарбою  "Спеціальне  перевезення"  на контрастному фоні (білому чи жовтому)  та найменування Брусилівської селищної ради.
    5. забезпечити обов'язковий технічний огляд транспортних засобів перед виходом їх на маршрут;
    6. забезпечити передрейсовий медичний огляд водіїв у встановленому порядку.
  5. Контроль  за   виконанням   даного  рішення  покласти   на  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Шкуратівського В.В.

 

 

 

Селищний голова                /підпис існує/                      Володимир ГАБЕНЕЦЬ