Саме з такою метою 25 лютого Брусилівський селищний голова Володимир Габенець провів зустріч з медичним колективом Брусилівської лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

  Почути проблеми медицини і зрозуміти їх – завдання непросте. При сьогоднішніх змінах системи фінансування галузі охорони здоров’я дуже складно, але необхідно зберегти, підтримати та розвивати медицину в Брусилівській громаді. Вислухавши проблеми, з якими доводиться працювати медичній спільноті, очільник громади дав ряд завдань керівникам закладів охорони здоров’я, головне з яких – кожен мешканець громади має отримати доступну та ефективну медичну допомогу.

  На зібранні було прийнято рішення невідкладно покращити виїзди лікарських бригад у населені пункти громади, забезпечити фінансування галузі охорони здоров’я додатковими місцевими ресурсами, хоча це дуже складно, але необхідно для збереження кадрового складу та покращення матеріально-технічної бази. Необхідно зберегти відділення лікарні, щоб люди мали можливість отримати лікування як в стаціонарних умовах, так  і амбулаторно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису