Цими днями у Приворотті відбулася визначна подія: відкриття новоствореної краєзнавчої світлиці та творчий звіт аматорського колективу Приворотського СБК.

  Приворотський СБК нещодавно очолила Угніч Ірина Олександрівна і її зусиллями було зібрано дуже багато цінних експонатів для краєзнавчої світлиці: це рушники, килими, інструменти та приладдя для домашнього вжитку, посуд, а ще безліч фотографій, свідчень історичних подій з життя села Привороття.

   А ще на розсуд глядачів та гостей села відбувся концерт аматорських колективів Приворотського СБК. У виконанні вокального колективу  «Дзвін» прозвучали патріотичні, ліричні та духовні твори. Виконання вразило своїм високим мистецьким рівнем, були дотримані всі вимоги хорового співу.

   Радісно було відзначити настрій та прагнення передати характер творів. Кожен  хто кохався в пісні, безумовно, оцінив якість виконання.

  Гарно прозвучали твори у виконанні читців декламаторів Катерини Шкуратівської та Ольги Ларіної. Також порадували глядачів виступ найменших учасників Насті Угніч та Іллі Шишковського. Оригінально виглядали інсценізації пісень «Троянди» та «Рибина».

  Звичайно, взята висока планка якості роботи закладу, тож бажаємо щоб рівень та темп роботи не знижувався, а ріс до нових висот. Колективу та керівникові бажаємо творчого натхнення та професійного росту.

Т.Лаворчук, методист СБК