Між громадами Брусилова та Народич вже багато років панує порозуміння, взаємозв’язок, проводяться спортивні змагання, обмін досвідом, досягненнями та здобутками. А нещодавно, порадившись між собою, голови Брусилівської ОТГ В.Габенець і Народицької ОТГ А.Леончук вирішили запросити самодіяльних аматорів на урочистості з нагоди Дня Незалежності.

  23 серпня Народний аматорський колектив Брусилівського селищного Будинку культури виступив у Народичах з концертом. Свої таланти, співочість, професіоналізм народичанам продемонстрували О.Скуратівська, Т.Лаворчук, К.Федишина, О.Бондар, Г.Андреєва, Г.Дяченко, Т.Королюк інші брусилівські самодіяльні аматори.

  Голова Брусилівської ОТГ В.Габенець, виступаючи перед громадою Народич, щиро подякував всім за взаємопорозуміння, підтримку та побажав жителям Народиччини миру, єдності, здобутків на благо України. А ще Володимир Васильович подарував місцевому музею книги Миколи Тимошика про Івана Огієнка.

  Автор цих рядків, як колишній народичанин, щиро привітав земляків з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності, побажав всім міцного здоров’я, натхнення у праці та подарував музею книги Володимира Святненка «Самурай». А ще мені було дуже приємно по закінченню святкового концерту провести разом з директором заповідника «Древлянський» Миколою Івановичем Шелюком екскурсію Народичами,  поспілкуватися з моїм першим роботодавцем, а нині ветераном праці Миколою Григоровичем Болотним, який свого часу багато років очолював Народицький районний комітет ДТСААФ, багаторічним очільником Народицької федерації футболу, щирим, сердечним і порядним другом Григорієм Григоровичем Зайченком, дружиною мого футбольного наставника, на жаль, покійного, Василя Хоміна Тетяною, мамою мого однокласника Сергія Кальника, який трагічно загинув на одній з київських новобудов, вчителями місцевої школи, яким я пообіцяв передати книги відомих на Брусилівщині й на Поліссі поетів Василя Сташука, Олександра Крохуна, Бориса Пугача та інших. Що й було зроблено мною 24 серпня, коли самодіяльні аматори з Народич виступали перед Брусилівською громадою з концертом.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

С.Мазуренко.

На знімку: нас єднає пісня. Аматори Народич і Брусилова.