Фото без описуУправління праці та соціального захисту населення Брусилівської РДА повідомляє, що рішенням Житомирської обласної ради від 18.12.2018 № 1294 затверджена Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

 

 

Даною програмою виділені кошти для санаторно-курортного лікування учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО в санаторії «Дениші».

  Для отримання путівки необхідно оформити в районній лікарні санаторно-курортну карту за формою 072/о. З цією картою звернутися в обласну поліклініку ім. О.Ф. Гербачевського для отримання путівки в санаторій «Дениші». З собою потрібно мати оригінали та копії наступних документів:

- паспорт;

- документ, що засвідчує участь в антитерористичній операції;

- посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номеру облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті).

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення або за телефонами  3-08-00