5 липня керівники структурних підрозділів Брусилівської селищної ради та виконуючі обов’язки старост сіл громади на чолі із заступником Брусилівського селищного голови Шкуратівським Віктором Вікторовичем побували на екскурсії на Брусилівському маслозаводі – одному з найбільших платників податків у громаді. Директор підприємства Микола Федорович Вознюк ознайомив з повним циклом виробництва сирів, розповів про оновлення та модернізацію виробничих процесів на заводі, про співпрацю із провідними голландськими сироварами. Після екскурсії цехами підприємства відбулася дегустація продукції: гості смакували вишуканими сирами, які є досить популярними у відомих торговельних центрах України.

  Радник Брусилівського селищного голови з економічних питань Іван Гром провів презентацію всієї продукції маслозаводу та поділився планами на майбутнє.

 Відвідини підприємства мали на меті не просто ознайомитися з виробником, а також розпочати співпрацю по створенню кооперативів по закупівлі молока у населення для забезпечення сировиною заводу, що було б вигідно як для сільських жителів, які утримують корови, так і для підприємства.

 Керівництво заводу звернулося до гостей з проханням посприяти у забезпеченні кадрами, адже на сьогодні підприємству потрібні працівники, особливо чоловіки, на різних ділянках виробництва.

  Усі, хто відвідав підприємство, були приємно вражені теплим прийомом, високим рівнем благоустрою територій заводу. А ще побажали, щоб весь спектр продукції підприємства був доступний жителям громади та гостям Брусилівщини.

                                                                       Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

                                                                      Лариса Філоненко,

                                                                       начальник відділу культури, туризму та  діяльності ЗМІ