Презентація FPV-дронів від Благодійної організації "Збережемо Єдність"

Презентація FPV-дронів від Благодійної організації "Збережемо Єдність"

 17 квітня 2024 року після завершення пленарного засідання  чергової сесії селищної ради,  керівник Благодійної організації  «Збережемо Єдність» Євтушенко О. В. презентував депутатам селищної ради, старостам та керівникам структурних підрозділів FPV-дрони, які виготовляє, випробовує та передає  Збройним Силам України команда благодійної організації.  У наш час дрони змінють хід війни, нищать ворога і наближають  Перемогу! За результатами презентації було оголошено збір коштів на дрони. Перший внесок зробили депутати Боровий Павло Степанович,  Комарівський Віктор Миколайович та Дмитрієва Ліліана Вячеславівна. Дякуємо команді БО «Збережемо Єдність» та небайдужим людям!

Куди звертатися жертвам домашнього насильства?

Куди звертатися жертвам домашнього насильства?

 Міністерство соціальної політики створило новий інструмент протидії домашньому насильству – дашборд «гарячих ліній» спеціалізованих центрів надання допомоги. На інформаційній панелі зібрані контакти наявних «гарячих ліній» спеціалізованих центрів та служб у регіонах і територіальних громадах, які надають послуги постраждалим від домашнього насильства.

Юні таланти громади на обласному конкурсі "Кришталеві нотки"

Юні таланти громади на обласному конкурсі "Кришталеві нотки"

 Юні таланти, Брусилівського ліцею імені Г.О.Готовчиця, ансамбль "Козачата", прийняв участь в обласному конкурсі "Кришталеві нотки". В  номінації  "Естрадний спів" (вокальні ансамблі) "Козачата" посіли 3 місце. В номінації "Естрадний спів " (солісти) Бабінчук Маргарита посіла 3 місце. Майже 400 юних співаків із 21 громади Житомирщини демонстрували свою вокальну майстерність в обласному фестивалі-конкурсі «Кришталеві нотки». 

ВЕСЬ ЧАС ВТОМЛЮЮСЬ: ПРИЧИНИ ТА МЕТОДИ БОРОТЬБИ

ВЕСЬ ЧАС ВТОМЛЮЮСЬ: ПРИЧИНИ ТА МЕТОДИ БОРОТЬБИ

 Відчуття втоми, розгубленості, безсилля, уявного розрядженого акумулятора в голові, на жаль, знайоме багатьом. Йдеться саме про втому, яка настає навіть від помірних зусиль чи навантажень надто швидко і заважає в буденному житті. 

Перемога у конкурсі Vocal Seasons

Перемога у конкурсі Vocal Seasons

 Народний вокальний колектив "Дзвін" Приворотського сільського будинку культури став володарем Гран - Прі у IV Міжнародному двотуровому конкурсі вокального мистецтва Vocal Seasons, який відбувся на днях в місті Києві, на сцені університету ім. Б. Грінченка.

БЕЗПЕЧНИЙ ВІДПОЧИНОК НА ПРИРОДІ: НАСТАЄ СЕЗОН КЛІЩІВ!

БЕЗПЕЧНИЙ ВІДПОЧИНОК НА ПРИРОДІ: НАСТАЄ СЕЗОН КЛІЩІВ!

 Весна, яка вже вступила у свої права, поміж багатьох радісних моментів несе в собі певну епідемічну небезпеку. Одна з них – активізація кліщів, які є переносниками різних захворювань. Поміж них – кліщовий енцефаліт, хвороба Лайма, туляремія. Вирушаючи на природу (чи навіть гуляючи у міських паркових зонах), варто бути обережними – аби зустріч з кліщами не принесли шкоди для здоров’я.   

РЕАКЦІЯ НА ЩЕПЛЕННЯ: ЩО Є НОРМОЮ?

РЕАКЦІЯ НА ЩЕПЛЕННЯ: ЩО Є НОРМОЮ?

 Вакцинація це безпечний, ефективний і комфортний спосіб здобуття імунітету – на відміну від хвороб. Вакцинація не може стати причиною хвороби, та при цьому імунна система робить те, що має робити при зустрічі з інфекцією. Тому після щеплення можна відчути певні симптоми запалення, як-от почервоніння чи біль в місці уколу, підвищення температури, головний біль.

ЯКЩО ДИТИНА КОНТАКТУВАЛА З ХВОРИМ НА КАШЛЮК…

ЯКЩО ДИТИНА КОНТАКТУВАЛА З ХВОРИМ НА КАШЛЮК…

 Згідно з інформацією Центру громадського здоров’я України, за 12 місяців 2023 року в Україні було зареєстровано 707 випадків захворювання на кашлюк у 20 областях України. Найбільше — на Волині та Рівненщині. Причина такого поширення хвороби, як зазначають експерти, полягає в недостатньому охопленні щепленнями проти кашлюку дитячого населення. Для порівняння: в 2022 в Україні було зафіксовано всього 32 випадки захворювання. А за перші два місяці 2024 року — уже 515. 

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

  Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту.   Наші командири — азовські ветерани. Наші бійці — досвідчені та фахові військові. Ти знатимеш і вмітимеш усе, що повинен і навіть більше.   Наші інструктори та міжнародні стандарти підготовки зроблять з тебе профі. А в міцному військовому побратимстві ти знайдеш своїх.  Заходь на рекрутинговий сайт і обирай вакансію: https://recruiting.ab3.army/  Твої побратими вже тут.  Вривайся у вирішальну битву!  3ОШБр | Instagram | Facebook | YouTube | ab3.army | SupportAZOV🇺🇦