ЗАБРУДНЕНА КОЛОДЯЗНА ВОДА – ПРИЧИНА МЕТГЕМОГЛОБІНЕМІЇ

ЗАБРУДНЕНА КОЛОДЯЗНА ВОДА – ПРИЧИНА МЕТГЕМОГЛОБІНЕМІЇ

В квітні в Житомирській області зареєстрований випадок метгемоглобінеміі у  дитини двомісячного віку в селі Лісовщина Коростенського району. Як встановлено епідрозслідуванням, причиною захворювання стало використання для приготування дитячих сумішей колодязної води негарантованої якості. 

Про заборону спалювання сухої трави (сухостою), очерету, чагарників, тощо  ! ! !

Про заборону спалювання сухої трави (сухостою), очерету, чагарників, тощо ! ! !

З настанням тепла часто доводиться бачити, як люди випалюють суху траву, очерет, чагарники, тощо. Незважаючи на те, що спалювання сухостою має сезонний характер, із року в рік масштаби пожеж та їх наслідки демонструють жахливу статистику. Через сильні пориви вітру вогонь здатен долати відстань між населеними пунктами швидко та агресивно.

STOP КОРУПЦІЯ!

STOP КОРУПЦІЯ!

  Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

«Важливий кожен»: благодійний проєкт на підтримку людей похилого віку

«Важливий кожен»: благодійний проєкт на підтримку людей похилого віку

      У рамках регіонального проєкту «Важливий кожен» Брусилівська громада отримала від Благодійного фонду BGV та Фонду «Чисті Серцем» спеціальні набори з продуктами та засобами гігієни. Таку допомогу було передано для мешканців громади віком 70+.

Епідемічна  ситуація за перший тиждень квітня 2024 року на території  Брусилівської громади

Епідемічна ситуація за перший тиждень квітня 2024 року на території Брусилівської громади

   За  перший  тиждень  квітня   (14  тиждень  спостереження  в  період  з  01.04.2024 - 07.04.2024р)  захворюваність  на ГРВІ  знизилась  в  порівнянні   з  попереднім  тижнем  на  27,6%. Кількість  захворівши  76  осіб,  показник  на  100 тис. населення  становить  507,  що  не перевищує  епідемічний  поріг  та  середньообласного   показника.