Фото без опису

29 серпня у нашій громаді за участю БФ «Право на захист» і безпосередньо його представників Юлії Васильчишин та Марини Нетикши, голови Брусилівської селищної ради Володимира Габенця, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Світлани Приходько, директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Валентини Мазуренко відбулось урочисте відкриття кімнати оздоровчо-соціальної реабілітації.

            Директор установи повідомила, що в травні цього року БФ «Право на захист» надали змогу громадам області взяти участь у грантовому проєкті під назвою: «Гуманітарна підтримка для захисту та покращення умов життя в районах повернення та сільських територіях поблизу лінії зіткнення в Україні». Й наша громада, КУ «Центр надання соціальних послуг» не вагаючись, подали заяву на цей грантовий проєкт. А тема його напрошувалась сама собою. Після вивчення потреб осіб з інвалідністю, дій з інвалідністю, інших маломобільних груп населення, в тому числі і серед внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни, постала необхідність у створенні кімнати оздоровчо-соціальної реабілітації. Приємно, що ця ідея, цей проєкт став реальністю для нашої громади. 

          Керівники громади Володимир Габенець та  Світлана Приходько у своїх виступах зазначили, що тільки у єдності, партнерстві та співпраці можна мати очікувані результати.

              

    Наші партнери  БФ «Право на захист» відмітили, що їм досить приємно мати справу з творчими і відповідальними працівниками громади і готові надалі співпрацювати з нами.

            З вересня вводиться посада фахівця з фізичної реабілітації у службу паліативного догляду  (з наданням медико-соціальних послуг), керівник якої Наталія Гальченко познайомила всіх гостей заходу із обладнанням, яке отримане за грантові кошти Українського гуманітарного фонду та розміщено у кімнаті.

          Протягом години фахівці Простору, дружнього до дитини БО «Карітас-Житомир» провели День активності та творчості для дітей нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Служба паліативного догляду (з наданням медико-соціальних послуг)

КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради