Фото без опису

  Відповідно до норм  чинного законодавства  України, Правил благоустрою територій  населених пунктів  Брусилівської  селищної територіальної  громади затверджених рішенням восьмої сесії  Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 21.04.2021 №278 та у зв’язку з тим, що Ви здійснюєте свою господарську діяльність на території  Брусилівської громади. Брусилівська селищна рада повідомляє Вас про те,  що суб’єкт господарювання  повинен мати ( отримати)  відповідні погодження, які надаються за рішенням виконавчого комітету Брусилівської селищної ради, а саме:

- Погодження на розміщення об’єкту торгівлі;

- Погодження на встановлення зручного для населення режиму роботи;

-Дозвіл на розміщення реклами;

- Договір на вивіз твердих побутових відходів ( сміття).

       Нагадуємо про дотримання  Правил благоустрою, забезпечення чистоти, утримання  в належному санітарному  стані відведених прилеглих територій  у літній період.

        Додамо, що в разі не виконання  на порушників будуть складені протоколи про адміністративне правопорушення, що тягне за собою притягнення до адміністративної відповідальності  у вигляді накладання штрафу у розмірі від 340  до  1700  гривень. Розмір штрафу  буде встановлюватись адміністративною комісією при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.

       Просимо  з розумінням   ставитись  до  вимог Правил благоустрою щодо наведення порядку  на підпорядкованих та прилеглих до них  територіях та виконувати їх, не зважаючи на військовий стан (та насамперед через військовий стан в країні).

  

 

 

 Відділ самоврядного контролю

 Брусилівської селищної ради