16 березня 2024 року , старостою Карабачинського старостинського округу та Ставищенського старостинського округу -  Святнюк Аліною Валеріївною,  була організована поїздка для дітей з села Карабачин - учнів ліцею № 1 ім. І.І. Огієнка  та дітей із Ставищенського старостинського округу - учнів 8-9 класів Ставищенської гімназії  в музей Космонавтики ім. С.П. Корольова в місто Житомир.

 Цікава і захоплююча екскурсія у двох експозиціях музею : «Космос»  та меморіальному будинку – музеї  академіка С.П. Корольова, завдяки прекрасним екскурсоводам,  стала чудовою можливістю для дітей з нашої громади поринути в світ космосу. Особливо приємним стало, що наших дітей відзначили екскурсоводи, бо дітки поводили себе дуже чемно, уважно слухали та навіть ділилися знаннями про космос.

 Щира подяка  директору музею Космонавтики , Ірині Дячук, за надану можливість безкоштовно відвідати музей майже 40 діткам з нашої громади.

 За сприяння селищного голови Володимира Габенця та начальника відділу освіти Миколи Чмуневича  делегацію дітей та супроводжуючих  з двох округів було забезпечено транспортом.

 Після екскурсії в музеї,   всі завітали до МакДональдсу та мали смачний обід. Це стало можливим завдяки фермеру з села Карабачин  Арсенію Котляру, який став фінансовим спонсором  обіду.

 Наступним прекрасним місцем де побували діти  став Коростишівський Каньйон . Прекрасна природа, свіже повітря та чудова погода. Діти повеселилися, побачили красу нашої Житомирщини та зробили багато чудових фото. Переповнені емоції, трохи стомлені але щасливі  поїхали до дому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису