Фото без опису07 лютого 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось сімдесят восьме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 58 питань.                                                                   

Порядок денний:

  1. Про виконання бюджету Брусилівської селищної територіальної громади за 2023 рік. 
  2. Про роботу  Комунального  підприємства «Добробут» Брусилівської  селищної   ради  за  звітний   період  2023 року.
  3. Про роботу  комунального підприємства «Морозівське сільське комунальне підприємство» за  звітний   період  2023 року.
  4. Про роботу  Приворотського комунального підприємства   «Комунальник»  за  звітний   період  2023 року.
  5. Про роботу  Комунального  підприємства «Господар» Брусилівської  селищної   ради  за  звітний   період  2023 року.
  6. Про роботу комунального     закладу      «Брусилівська центральна універсальна публічна бібліотека імені Григорія Макаровича Ткаченка» за звітний період 2023 року.
  7. Про роботу відділу бухгалтерського обліку та звітності  Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  8. Про роботу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  9. Про призначення уповноваженого відділу щодо прийому повідомлень та заяв в частині компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, внесення даних до інформаційно-аналітичної системи.
  10. Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2023 року.
  11. Про роботу відділу комунальної власності селищної ради за звітний період 2023 року.
  12. Про затвердження  заходів  з  благоустрою  та  підтримки чистоти в населених пунктах Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік. 
  13. Про затвердження звіту та графіку проведення інвентаризації житлових приміщень та майна, які належать на праві користування або власності дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, особам з їх числа на 2024 рік.
  14. Про затвердження звіту про результати обстежень житлово-побутових умов проживання дітей відповідних категорій, які проживають на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.  
  15. Про затвердження плану проведення  заходів  на  території  населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
  16. Про затвердження плану проведення  заходів  на  території  населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади до Дня Героїв Небесної Сотні.  
  17. Про встановлення ТОВ «Теплодар-2013» тарифу на теплову енергію з використанням альтернативних  джерел  енергії на І квартал 2024 року. 
  18. Про затвердження показника опосередкованої вартості спорудження 1 квадратного метра загальної площі житла в населених пунктах Брусилівської

селищної територіальної громади.

  1. Про стан військового обліку на території Брусилівської селищної територіальної громади у 2023 році та завдання щодо його поліпшення у 2024 році.
  2. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.  
  3. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  4. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним

матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.

  1. Про зняття з обліку  гр. Лукьянової Ю.Є., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  2. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  3. Про зняття з квартирного обліку Лукьянової Ю.Є.
  4. Про внесення змін до Переліку об’єктів (квартир, будинків, жилих приміщень у гуртожитках) житлового фонду комунальної власності  Брусилівської селищної ради.
  5. Про внесення змін до Переліку житлових приміщень віднесених до житлового фонду соціального призначення на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  6. Про розгляд заяви Хоменко О.Р. щодо передачі житлового приміщення соціального призначення, що перебуває в комунальній власності  селищної ради в користування на умовах договору найму.
  7. Про надання дозволу ТОВ «Вигідна покупка» на розміщення зовнішньої реклами за адресою: смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 31.
  8. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна в результаті поділу розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Шевченка, 148.
  9. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: смт Брусилів, вул. Сонячна.
  10. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: с. Хомутець, вул. Шевченка.
  11. Про упорядкування  поштової адреси об’єкту нерухомого майна розташованого за адресою: с. Нові Озеряни, вул. Сосніної, 29.
  12. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Скочище, вул. Дяківка.
  13. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: смт Брусилів, пров. Митрополита Іларіона, 3.
  14. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: смт Брусилів, пров. Митрополита Іларіона.
  15. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Соболівка, вул. Центральна, 29.
  16. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: смт Брусилів.
  17. Про встановлення на території Брусилівської селищної ради ціни для населення на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами селищної ради.
  18. Про визначення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство».
  19. Про визначення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальним підприємством «Господар» Брусилівської селищної ради.
  20. Про визначення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надаються Приворотським комунальним підприємством «Комунальник».
  21. Про надання дозволу гр. Уваренко І.В. на право підпису від імені неповнолітньої дитини.
  22. Про надання дозволу гр. Євтушенко Г.В. на вчинення правочину щодо обєкта нерухомого майна право користування яким мають малолітні діти.
  23. Про надання дозволу гр. Кричковському В.В. на вчинення правочину щодо обєктів нерухомого майна право користування якими мають малолітні діти.
  24. Про відмову гр. Хіменчук Н.В. у наданні дозволу на вчинення правочину щодо об’єкта нерухомого майна право власності на яке має неповнолітня дитина.
  25. Про зміну юридичного статусу малолітньої дитини Тертенюк А.С.
  26. Про доцільність продовження терміну перебування малолітніх дітей  в  спеціалізованому закладі.
  27. Про підтвердження статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Панкової Б.І.
  28. Про підтвердження статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Панкової С.І.
  29. Про надання дозволу комунальному закладу «Бердичівська спеціальна школа» Житомирської обласної ради» на право підпису та отримання свідоцтв про право на спадщину за законом на ім'я малолітньої дитини.
  30. Про затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради від 31.01.2024 № 5 щодо перерахунку грошової компенсації Блинді С.О.
  31. Про затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради від 31.01.2024 № 5 щодо перерахунку грошової компенсації Балахньову В.М.
  32. Про уповноваження старости селищної ради Рафальської Н.А.
  33. Про втрату чинності рішення виконавчого комітету селищної ради від 08.07.2021 № 434.
  34. Про призначення уповноважених  осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  35. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою:  смт Брусилів, вул. Лермонтова, 9.
  36. Про встановлення ТОВ «Теплоеко-2» тарифу на теплову енергію з використанням альтернативних  джерел  енергії  на І квартал 2024 року.

 

 

 

    Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради