Брусилівська селищна рада має намір прийняти рішення щодо збільшення тарифів на послуги з централізованого водопостачання для населення та інших споживачів.

Фото без опису
   Відповідно до листів та поданих розрахунків комунальних підприємств селищної ради, на лютневому засіданні 2024 року виконавчого комітету ради з урахуванням  пропозицій  Робочої групи для об’єктивного вивчення питання щодо аналізу, економічного обґрунтування розрахунків  тарифів  на окремі види послуг, які вносяться на затвердження Брусилівської селищної ради. 
1.Запланувати тариф  на території Брусилівської селищної ради ціну для І групи споживачів(населення) на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами селищної ради в розмірі 45,00 (сорок  п’ять) грн. за 1м³ (без ПДВ).
     Для населення різницю в тарифах буде відшкодовувати Брусилівська селищна рада відповідно до Програми відшкодування різниці в  тарифах на послуги із централізованого водопостачання комунальним підприємствам Брусилівської селищної ради на 2023-2024 роки.
    2. Нарахування плати для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними  підприємствами   Брусилівської селищної ради здійснюється відповідно за затверджених тарифів, а саме:
  2.1. Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальним підприємством «Господар» Брусилівської селищної ради для населення та інших споживачів на території населених пункті:   смт Брусилів, с. Осівці за 1м³ (з ПДВ) при економічно обґрунтованих витратах на їх виробництво:
 - для І групи споживачів (населення) -  97,02 грн. в т.ч. ПДВ 16,17 грн.;
- для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) – 97,64 грн. в т. ч. ПДВ 16,27 грн.;            
2.2. Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які надаються Приворотським комунальним підприємством «Комунальник»  для населення та інших споживачів на території населених пунктів: с. Привороття, с. Пилипонка за 1м³ (без ПДВ) при економічно обґрунтованих витратах на їх виробництво:
 - для І групи споживачів (населення) -  72,20 грн. (без ПДВ);
- для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) – 75,00 грн. (без ПДВ); 
  2.3. Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство»  для населення та інших споживачів на території населених пунктів: с. Морозівка, с. Водотиї за 1м³ (без ПДВ) при економічно обґрунтованих витратах на їх виробництво:
 - для І групи споживачів (населення) -  73,20 грн. (без ПДВ);
 - для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) – 80,50 грн. (без ПДВ). 

                                                                                                                     
                                                                                                                       

                                       Брусилівська селищна рада