Проєкт «Чекаємо на твоє повернення» розпочав навчання тих фахівців, з якими спілкується більшість мешканців нашої громади.

Під час проведення першого тренінгу фахівці зрозуміли, що ментальне здоров’я це більше, ніж просто відсутність психічних розладів, це важлива частина нашого загального здоров'я і благополуччя, що впливає на кожен аспект нашого життя – від наших емоцій та стосунків до продуктивності і самовизначення. Отримали знання та практичні навички щодо регулювання своїх психоемоційних станів. Ознайомилися з таким поняттям, як резильєнтність, тобто здатність людини впоратися зі складними життєвими подіями та навчили їх як відновлюватися після труднощів чи стресу. Такі доступні і водночас важливі знання дають можливість фахівцям застосовувати їх для мешканців громади.

У межах проєкту відбудеться ще чотири таких тренінги, щоб посилити знання та навички якомога більшої кількості фахівців громади. Проєкт «Чекаємо на твоє повернення» впроваджується в межах проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт.

 

@USAID Ukraine - USAID Україна

@Розбудова стійкої системи громадського здоров’я

Фото без опису