З метою надання допомоги у підвищенні кваліфікаційного рівня управлінських кадрів для сфери підприємництва за підтримки Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини реалізується Програма «Fit for Partnership with Germany» («Готові до співпраці з Німеччиною»).

    Відповідно до положень Програми українські підприємці та менеджери можуть підвищувати свою кваліфікацію шляхом проходження стажування на підприємствах Федеративної Республіки Німеччини. Основні переваги, які надає Програма «Fit for Partnership with Germany» для суб’єктів малого і середнього підприємництва під час проходження стажування у Німеччині:

- ознайомитись з ринком Німеччини та для потенційного експорту – імпорту товарів та послуг;

- налагодити особисті контакти для взаємовигідного співробітництва з компаніями Німеччини;

- безпосередньо ознайомитись з обладнанням, матеріалами та технологіями німецьких компаній та закупити їх;

- вивчити потенціал збуту власної продукції у Німеччині;

- набути глибоких знань, навичок та компетенцій, необхідних для підвищення конкурентоздатності власного підприємства та сталого співробітництва з німецькими компаніями;

- розширити свої знання в сфері менеджменту та підготуватися до контактів з німецькими підприємствами.

Набір претендентів для проходження стажування в Німеччині проходить в проектному бюро GIZ в Україні до 15 березня 2018 року (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 14, оф. 5).

  Детально про Програму та умови участі у ній можна ознайомитись на веб-сайті координатора Програми Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) за посиланням: http:// Ukraine.managerprogramm.de.

 

 

                                                             Відділ економічного розвитку,

торгівлі та інвестицій селищної ради