Фото без опису  Початок цього навчального року знову складний, адже відбуватиметься в умовах війни. Для когось навчальний рік розпочнеться за шкільними партами, для  когось - в дистанційному форматі. В Брусилівській територіальній громаді учні розпочали навчання за шкільними партами.

         І  як приємно, що Благодійний фонд «Карітас-Житомир» вручили портфелики з канцелярським наповненням та солодощами 31 дитині пільгових категорій, переважно учням, які мають статус внутрішньо переміщеної особи.

Пані Інною психологом ресурсного психологічного простору «Відновлення» проведено тренінги для підлітків «ТОЧКА РОСТУ», творчі майстер-класи «АРТ простір» для дітей. Всі разом створювали листівки, обирали форми, кольори, декор, аби зробити оригінальну та неповторну листівку, яка даруватиме тепло.

Благодійний фонд «Карітас-Житомир» є християнською організацією, що створений для покращення організації соціального служіння християн та усіх небайдужих людей для допомоги потребуючим, в основному в межах Житомирської області. Фонд входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій в Європі та у світі. Засновниками фонду є благодійний фонд «Карітас-Житомир» та релігійна громада (парафія) святого Василія Великого Української Греко-Католицької Церкви міста Житомир.

Зустріч з працівниками фонду відбулась за ініціативи працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради, керівниками: відділу культури та засобів масової інформації Брусилівської селищної ради та селищного будинку культури.

Дякуємо за турботу, підтримку та Ваші ширі і чуйні серця! Сподіваємось на подальшу плідну  співпрацю у ближчому майбутньому.

 

 

Служба паліативного догляду КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради