Фото без опису   1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. 

     Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. 

     Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. 

     Війна не шкодує нікого, і найбільше страждають наші діти. У них відбирають найголовніше у юному віці – здатність насолоджуватися життям, радіти кожному дню, щиро посміхатися. Зараз усі маленькі українці тривожно прислухаються до навколишніх звуків, боячись почути сирену, звуки вибухів та постріли.

    Але незважаючи на складний та нелегкий час, Службою у справах дітей Брусилівської селищної ради за фінансової та організаційної підтримки Анастасії Зубець -директора школи усного рахунку Соробан смт. Брусилів, Олени Квятківської-власниці дитячої гральні "МеЛаНія" та ГО "Рідний дім - Брусилівщина" , було проведенно свято для діток пільгових категорій за, що приносимо свою щиру вдячність.

    Завдяки усім, хто долучився  до проведення свята, діти отримали хороший настрій, позитивні емоції, підтримку, віру та надію на щасливе мирне життя.

Фото без опису

 

З повагою, служба у справах дітей Брусилівської селищної ради!